牡蠣の開け方と栄養価を紹介。

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How to open oysters and the nutritional value of oysters.
牡蠣の開け方そして牡蠣のうれしい栄養価を紹介。

★Nutritional value of oysters★
Oysters are called “sea milk”Effective for nourishing tonic.
Contains a good balance of high-quality protein, vitamins such as vitamins A, B1, B2, and B12, and minerals such as calcium, copper, and zinc.
It seems to be a nutritious food that condenses seafood.
Oysters contain a lot of taurine, a kind of amino acid.
Taurine has the effect of lowering blood pressure and cholesterol in the blood, helping to prevent hypertension and arteriosclerosis.
It also has a high iron content and is effective in preventing iron deficiency anemia, which is common in women.

In Europe, oysters have long been used as a stamina-enhancing food, not just delicious.
It works effectively for lifestyle-related diseases such as arteriosclerosis, liver disease, and heart disease, neurosensitivity, and loss of energy, and is also useful for restoring vision.

The source of female hormone (estrogen) is cholesterol, which is a lipid, and fat is an essential nutrient for women. And female hormones will decrease.
The source of female hormone (estrogen) is cholesterol, which is a lipid, and fat is an essential nutrient for women. And female hormones will decrease.

Estrogens are female hormones made in the ovaries of women, called “follicular hormones”. In addition to making the body more feminine, such as making the skin smoother, making the hair richer, and making it a tight breast, blood vessels and bones become stronger. It has the function of maintaining health such as improving the function of the brain and autonomic nerves, and also suppresses the generation of active oxygen by antioxidation, keeps the elasticity of the blood vessels by acting on the blood vessel wall, and improves the lipid metabolism There is also work, and anti-arteriosclerotic effect.
In addition, it seems to have the function of suppressing bone resorption (preventing bone breakage), promoting bone formation, and maintaining bone mass. It is a hormone that plays an important role in the living body.

☆ القيمة الغذائية للمحار ☆
إنه غذاء مغذي يحتوي على توازن جيد من البروتين عالي الجودة والفيتامينات مثل الفيتامينات A و B1 و B2 و B12 والمعادن مثل الكالسيوم والنحاس والزنك بطريقة متوازنة.

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Bahasa indonesia
★ Nilai gizi tiram ★
Tiram sangat efektif sehingga disebut “Susu Laut”.
Tampaknya menjadi makanan bergizi yang mengandung protein berkualitas baik, vitamin seperti vitamin A, B1, B2, dan B12, mineral seperti kalsium, tembaga, dan seng secara seimbang dan mengembunkan makanan laut.

★ 牡蠣の栄養価 ★
牡蠣(かき)は、「海のミルク」と呼ばれるほど滋養強壮に効果があり、良質のタンパク質、ビタミンA、B1、B2、B12などのビタミン類、カルシウム、銅、亜鉛などのミネラルをバランスよく含み海の幸を凝縮させた栄養豊かな食品なのだそう。

アミノ酸の一種タウリンが多く含まれており、タウリンには、血圧や血中のコレステロール値を下げる効果があり、高血圧症や、動脈硬化の防止に役立つ。また、鉄分も多く、女性に多い鉄欠乏性貧血の予防に効果が期待できます。

ヨーロッパでは牡蠣は、単に美味しいというだけでなく、スタミナ増強の食品として古くから利用されており、動脈硬化、肝臓病、心臓病などの生活習慣病、神経過敏症、精力減退に効果的に働き、視力回復にも役立つそうです。

適度な脂質も大事!!
女性ホルモン(エストロゲン)の原料は、脂質であるコレステロールで、女性にとって脂肪は欠かせない栄養素だそうですが、太るのを気にして油を控えた食事を続けていると、体内でコレステロールが不足し、女性ホルモンが減ってしまうことに。脂質不足は、若いときは症状が出なくても、40歳を過ぎて一気に老け込むこともあるので要注意なのだそうです。

エストロゲンは女性の卵巣でつくられる女性ホルモンで「卵胞ホルモン」と呼ばれ、肌をつややかにし、髪の毛を豊かにし、張りのある乳房にするなど身体を女性らしくする以外に、血管や骨も強くなり、脳や自律神経の働きをよくするなど健康を保つ働きがあり、更に抗酸化作用により、活性酸素の発生を抑制したり、血管壁に働きかけて血管の弾力性を保ち、脂質代謝をよくする働きがあり、抗動脈硬化効果も。
また、骨吸収の抑制(骨が壊れるのを防ぐ)、骨形成の促進をし、骨量を維持する働きもあるそう。まさに、生きていく身体に重要な役割を果たしているホルモンなのです。

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牡蠣のカンカン焼きを通販で取り寄せてお家時間を満喫


岡奈 なな子の日常short movie
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大量の海のミルクを極上ダシでしゃぶしゃぶして豪華にむさぼる!この牡蠣がうますぎる・・・


きまぐれクックKimagure Cook
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