【おうちオイスターバー】簡単に作れる!生牡蠣にあうソースの紹介とおすすめベスト5! My favorite ways of eating raw oysters and Best 5!

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★牡蠣若手の会 通販サイト★
日本各地の漁師が集まった、牡蠣に特化した通販サイト
日本の牡蠣産業が持続可能な産業になるよう活動をしています。
https://kakiwakatenokai.com/

目次
00:00 オープニング Opening
00:41 レシピ紹介 Recipe
05:02 実食 Tasting
08:36 ランキング Ranking
10:38 エンディング Ending

★レシピ- Recipe★
カクテルソース Cocktail Sauce
– ケチャップ Tomato sauce
– チリソース Chili Sauce
– 西洋わさび Horse reddish
ミニュネット Mignonette Sauce
– エシャロット Shallot
– 赤ワイン Red Whine
– 酢 Vinegar
– 胡椒 Black Pepper

キューカンバーソースCucumber Sauce
– きゅうり Cucumber
– ハラペーニョ Hajapeno
– 白ワイン White Wine
– 酢 Vinegar

★おすすめ動画 – Recommended Video★
築地VLOG Tsukiji VLOG : https://youtu.be/RCkHFdv5zKY
室津真牡蠣 Murotsu Oyster: https://youtu.be/YHAIUmZO68o

ビデオをご覧いただき、ありがとございます。
日本の牡蠣や海鮮に興味を持って頂けたら嬉しいです。
また、日本語か英語も学んでいって頂けたら嬉しいです。

Thank you very much for watching my video.
Hope you got interested in Japanese oysters and Japanese seafood, also learned some Japanese or English.
Wishing to see you next time

About myself, I used to work at oyster bar in Canada for 6 months.
I was born and raise in Japan and still live in Japan.
I may mis speak but hope you enjoy my video.

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